Kırıkkale'nin gelişmesi için çalışıyoruz

Kırıkkale

Kırşehir ve İlçeleri Dayanışma ve Kültür Derneği (KIR-DER) Başkanı Dr. Mustafa Tuğrul ve yönetimi geçtiğimiz hafta sonu bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

DERNEĞİMİZ KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYOR

Kır-Der Lokali’nde gerçekleşen toplantıya Dernek Başkanı Mustafa Tuğrul Başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda; derneğin çalışmaları gözden geçirilerek, daha verimli çalışma yolları konuşuldu. Başkanı Tuğrul, Derneğin 1987 yılından itibaren Kırıkkale’de Kırşehirlileri tanıştırma, tanıtma ve dayanışma görevini günümüze kadar sürdürdüğünü belirterek, “Kır-Der Derneği çatısı altında Kırşehirli hemşerilerimizin cenaze düğün ve yardımlaşmalarda köprü görevi görmüştür”

 

BAŞKAN ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEDİLER

30 Mart yerel seçimlerinde Kır-Der olarak Kırıkkale’de hizmet hedeflemiş bütün belediye başkan adaylarına başarılar dileyen Başkan Tuğrul, “Kır-Der Derneği olarak Kırıkkale’mizin gelişmesi ve ilerlemesi için üzerine düşen görevi yapmıştır ve bundan sonrada yapmaya devam edecektir” dedi. İstişare toplantısında birlik ve beraberlik mesajı verilerek yapılacak olan seçimlerinde tüm adaylara başarılar dilediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ